4fun

Vad är egentligen 4fun? Min vision och dröm är att en dag endast kunna jobba med hundar och hästar. För att göra detta möjligt så måste jag kunna försörja mig. För att kunna försörja mig så måste jag tjäna pengar. Kenneln stod som nummer ett på min "lista". Nummer två är hästuppfödning. Om jag ska kunna föda upp hästar så måste jag ha grundmaterial. Hur kan jag få ett bra grundmaterial? Såhär har mina tankar gått - runt, runt och återigen runt.

När jag betäckte Shami var det mest för att hon skulle få ett föl. När jag såg resultatet blev jag så inspirerad och motiverad att behålla detta föl och att fortsätta att avla på det som jag redan har så att jag bestämde mig för att genomföra en annan tanke som jag burit parallellt med mina 2 stora drömmar - Turridning, en oas i stressen. Någonstans där vem som helst kan få rida ut på en häst som passar just den människan. DET VILL JAG kunna erbjuda! Att vem som helst, ung som gammal, erfaren som oerfaren, med en inre längtan efter att få komma upp på en häst, ska kunna förverkliga det hos mig här på Mosserud.

Det viktiga för mig är inte att rida snyggt på välmeriterade hästar, utan att dela med mig av den livsglädje och frihet som det ger, att spänna på sadeln, ta sig upp på hästen, rida in på en skogslinga, passera Vänern och få känna detta lugn som bara en häst kan ge... Det vill jag kunna ge alla möjlighet att få uppleva.Fö rmig är ridning en del av mitt liv. Om jag inte rider så mår jag inte bra, så är det bara. De dagar som jag är rastlös och nedstämd ger jag mig ut i skogen, galopperar på gärden, passerar Vänern... Sedan mår jag bra! Det är den bästa medicinen i världen.

Av erfarenhet så vet jag att väldigt många vill rida men inte vågar... Att många har det som en inre dröm, som bara ligger kvar, som en ouppfylld dröm. Förverkliga den! Jag lovar att du aldrig kommer att ångra det och att detta steg säkert kommer att förändra hela ditt liv!

Upp